Vinn biljett till julkonsert med Romeo & Julia-kören

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Romeo & Julia-koren

Tävlingen är avslutad och vinnarna meddelade.
Genom att gilla Romeo & Julia-kören på facebook och fylla i detta formulär är du med och tävlar om biljetter till deras stämningsfulla julkonsert.
Vi drar 1 vinnare som får 2 biljetter till valfri julkonsert,
samt 5 st som får Romeo & Julia-körens snygga väggalmanacka.
(Ge gärna även Körliv tummen upp!)

Julkonsert
Romeo & Julia-kören
Konstnärlig ledare: Benoît Malmberg

Lördag 20 december kl 14.00
Måndag 22 december kl 19.00
Fredag 26 december kl 16.00
Söndag 28 december kl 16.00
Stora scenen, Dramaten (Sthlm)
Ordinarie biljettpris: 90-290 kr

Om konserten:
Den fuktiga kylan tränger genom märg och ben, isvindarna slår mot ansiktet. Svetten klibbar under täckjackan, presentpaniken surrar i huvudet. Julen nalkas.

Kom in till värmen på Dramaten och hitta julstämningen. För nionde året i rad ger Romeo & Julia Kören sina populära julkonserter på stora scenen. Kända julfavoriter blandas med slaviska sakrala sånger, mexikansk 1500-talsmusik och annat vackert. Värme, skratt, glädje och en nypa vemod.

Julstämning. På riktigt.

Om dirigenten:
Benoît grundade Romeo & Julia Kören 2009 och har varit anställd på Dramaten sedan 1986. Under den tiden har han även varit verksam som sångare och producent. Benoît Malmberg delar sin tid mellan att vara producent på Dramaten och konstnärlig ledaren för Romeo & Julia Kören. År 2000 tilldelades Benoît Malmberg och Romeo & Julia Kören »Ingmar Bergmans stipendium« och 2012 H.K. Kungens medalj av 8e graden i högblått band »För framstående konstnärliga insatser som ledare för Romeo och Juliakören«.

Om kören:
Sprungna ur teatervärlden har Romeo & Julia-Kören tagit fasta på det ideal där musik och sceniskt berättande hör samman. Ett framträdande av Romeo & Julia-kören är därför både en musikalisk och en visuellt uttrycksfull upplevelse. Kören är en ensemble som sjunger och samtidigt lever ut musiken — en egensinnig form av vokal dramatik. Den musikaliska spännvidden är stor: italiensk renässans, fransk barock, slaviska sånger och mustiga folkvisor.

Romeo & Julia-körens hemsida »
Romeo & Julia-körens facebook-sida »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =