december, 2017

14dec19:00The Real Group och Arctic LightEn maxad julkonsert19:00 Kulturens husLandskap/Stad:Norrbotten

Läs mer

Om konserten

En maxad musikalisk konsertupplevelse med världsturnérande The Real Group och unga vokalensemblen Arctic Light!
Denna konsert är allt du behöver för att den riktigt sköna julkänslan ska infinna sig.

**********
I över 30 år har The Real Group underhållit Sverige och stora delar av världen med sin enastående och banbrytande a cappella-sång. Med rösten som enda instrument har The Real Group skapat ett eget musikaliskt uttryck och lekfullt rört sig mellan vitt skilda musikaliska stilar som jazz, pop och svensk körmusik. Uttrycket i kombination med unik perfektion, talang och personligheter har resulterat i ett artisteri som efterfrågas världen över. The Real Group bjuder på ett julinspirerat program med både kända klassiker och nyskrivet material. Kom och lyssna på gruppen som sjungit för kejsare och kungligheter över hela världen.

The Real Group består av: Emma Nilsdotter, Lisa Östergren, Morten Vinther, Anders Edenroth och Janis Strazdinš. Gruppens ljudtekniker är Linnea Carell.

I denna konsert får du också uppleva den färgstarka sceniska vokalensemblen Arctic Light, som skapar upplevelser för flera sinnen.

Kören består av unga kvinnor från Norrbotten och leds av flerfaldigt prisade kompositören och dirigenten Susanna Lindmark. Under hennes ledning har kören turnerat världen runt, sjungit för kungafamiljen och tilldelats det fina utmärkelsen Årets Kör. Man har också gett ut ett antal omtyckta skivor.

På repertoaren står musik som för tankarna till norrsken, krispiga vinternätter och frostiga snöflingor. Och som förespråkar en härlig kommande jul!

Denna konsert är allt du behöver för att den riktigt sköna julkänslan ska infinna sig.

Musiker Arctic Light:
Johan Englund, slagverk
Sigurd Löf, sopransaxofon
Mattias Sandlund, violoncell

Arr: Helena Roos MAP AB
Längd: ca 2 h inkl paus
Biljetter »

Konserttid

(Torsdag) 19:00

Konsertlokal

Kulturens hus

Skeppsbrogatan 17, 972 31 Luleå

Dirigent

?

Biljettpris

?