juni, 2018

06jun19:00Shake it CollaborationsSAD SYMPHONY19:00 Eric Ericson-hallenLandskap/Stad:Stockholm

Läs mer

Om konserten

SAD Symphony är en symfoni av drömmar, kroppar och röster. Finns de gemensamma drömmarna kvar och vad betyder en samlad röst, en samlad rörelse? Några står ut och några hör till, några får höras och några göms. Med utopiska förtoner och kärlek för det bombastiska lyfter vi fram likheter och olikheter, individer och kollektiva formationer.

SAD Symphony tror att vi behöver varandra och att vi kan stå tillsammans i de svåra frågorna. Vi utmanar tanken om röstens och kroppens begränsningar och formar en kör av 12 artister med uppdrag att söka hela vägen ut i fingerspetsarna efter minsta gemensamma nämnare.

SAD Symphony har turnerat i Gävleborg hela våren 2018 som en del av Folkteatern i Gävleborgs projekt Drömmar och Demokrati.

SAD Symphony är en av de bästa scenkonstupplevelser som Folkteatern har erbjudit” / Gefle Dagblad

Regi, koreografi och koncept: Tove Sahlin/Shake it Collaborations i nära samarbete med ensemblen och konstnärligt team

Medverkande: Hassan Ahmadi, Arash Azarbad, Julia Hedenström, Destiny af Kleen, Arabella Lyons, Björn Marklund, Frida Modén Treichl, Fifi Saidin, David Sigfridsson, Cecilia Wernesten, Monica Wigren Zakrisson, Lemoní Åberg

Sångarrangemang och sånginstudering: Maria Johansson Josephsson
Scenograf och kostymör: Daniel Åkerström-Steen
Ljusdesign: Hannele Philipsson, Sofia Linde
Ljuddesign: Robin Af Ekenstam
Maskör: Jessica Hedin

SAD Symphony är en samproduktion mellan Folkteatern Gävleborg och Shake it Collaborations

Den här föreställningen ingår i Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2-6 juni. 
Under 5 juni-dagar presenterar SiC SAD Symphony, Det är som det är, konsert med Maria Johansson Josephsson och Sebastien Dubé, Folkmusikens Queen B, Drömkväde och workshopen Kör och Koreografi i vackra Eric Ericsonhallen och Skeppsholmsstudion på Skeppsholmen i Stockholm.

Shake it Collaborations på Skeppsholmen 2- 6 juni arrangeras i samarbete med Folkteatern Gävleborg och Eric Ericsonhallen med stöd av Kulturrådet, Stockholm Stad, Stockholms Läns Landsting och Konstnärsnämnden.

Konserttid

(Onsdag) 19:00

Konsertlokal

Eric Ericson-hallen

Kyrkslingan 2-4, Stockholm

Biljettpris

160-240