juni, 2014

07jun17:00Popkören Take a Note - Music of Sweden17:00 Dieselverkstaden

Läs mer

Om konserten

Visste du att producenten och kompositören Max Martin haft över 20 förstaplaceringar på Billboardlistan? Eller att ABBA till dags dato sålt över 400 miljoner skivor världen över och fortfarande säljer mellan 2 och 4 miljoner skivor per år? Detta är två exempel från den svenska musikexporten och det finns så många fler.

Roxette, Europe, Robyn, Alice Babs, Swedish House Mafia, The Real Group – uppräknandet av musiker som krönt stora framgångar utanför Sveriges gränser är lång, imponerande och växer ständigt.
Vi i Take A Note har valt ut ett antal favoriter ur denna svenska skattkista och dessa kommer att framföras vid en unik konsert.

Det blir vacker stämsång, medryckande koreografi, svängigt kompband – allt paketerat i ett extra glittrande blå-gult paket, precis som det ska vara under Nationaldagshelgen. Och som publik är du givetvis välkommen att sjunga med i alla dina favoriter!

”Music of Sweden” är Take A Notes stora produktion våren 2014. Det blir en konsert, kl 17, och den är cirka 75 minuter lång.

Konserttid

(Lördag) 17:00

Konsertlokal

Dieselverkstaden

Dieselverkstaden, Markusplatsen 17, Sickla (Nacka)

Biljettpris

140 kr per vuxen eller 80 kr för barn 5-12 år.