UDK Discordia söker sångerskor – Öppet rep 4/9

Discordia söker nu skönsjungande damstämmor med fallenhet för klassisk körsång och folkmusik. Vi är Uplands nations damkör, en social och ambitiös skara på ca 25st sångerskor i åldersgruppen ca 20-35 år. Vill du sjunga med oss?

Vi bjuder in till öppet rep den 4/9 i Uplands nations festsal. Ett tillfälle att testa på att sjunga med oss i kören. Känna in stämning, repertoar, fika och mingla med oss!

Lördagen den 8/9 hålls insjungning för er som anmäler ert intresse. Under insjungningen får du bland annat sjunga tillsammans med en kvartett ur kören. Tid och plats för insjungningen, noter och ljudfiler skickas ut efter ansökan.

Ansökan skickas till vice@udkdiscordia.se senast 5/9 innehållande:
♫ Namn
♫ Vilken stämma du sjunger
♫ Tidigare körerfarenheter

Om Discordia
Ordinarie rep hålls tisdagar kl 18:45-21:15 på Uplands nation och utöver repen tillkommer konserter samt rephelger, vilka äger rum en gång var per termin. Vi sjunger därtill även på privata tillställningar och i nationssammanhang med varierad repertoar. Vår dirigent är den fantastiske Simon Arlasjö som redan tidigt i sin lovande karriär är en etablerad och kunnig dirigent som utbildar sig vid KMH i kördirigering.

Mer om oss som kör
Instagram: @udkdiscordia
Hemsida »
Facebook »

Hoppas vi ses på det öppna repet 4/9 kl 18.45!