Intagning Avec Vokalensemble

🎼🎵🎶 Avec vokalensemble söker tenor! 🎼🎵🎶

Vi letar efter en tenor med god sångvana som är sugen på att sjunga i en lite mindre grupp. Varmt välkommen med din ansökan!

Under intagningen kommer man att sjunga en egen sång, några vokalövningar samt 2 ensemblesånger med oss i Avec. I ensemblesångerna ska man sjunga tenorstämman.

Låtarna är:
– “I know my soul hath power” samt
– “Uti vår hage” sången sjungs utantill.
Länk till inspelning på låtarna hittas här »

Maila intresse till avecvokal@gmail.com så får du noter till ensemblesången och en tid tilldelad. Du kan även höra av dig till oss för frågor!

Ansökan ska innehålla:
– Namn
– Telefonnummer
– Stämma
– Tidigare sång/musikerfarenhet
Sista dag för ansökan är 25/1 men anmäl dig gärna tidigare! Intagningen hålls mellan kl 18:30 och 21:00. Plats för intagningen meddelas lite längre fram, håll ögonen öppna!

Om oss:
I Avec Vokalensemble är vi 8-10 sångare med hög ambitionsnivå som sjunger klassisk och modern acapellamusik. Vi repar på Stockholms nation på måndagar kl 18:30-21:00. Gruppen har ingen dirigent utan vi bestämmer tillsammans vilken repertoar vi har och den musikaliska tolkningen av det vi sjunger. Under terminen brukar vi ha flera framträdanden. Vi har 1-2 egna konserter per termin och sjunger på några av Stockholms nations gasquer varje termin. Utöver det sjunger vi på gig från företag eller organisationer.

Vi ser fram emot att sjunga med er!