Vill du mer än att bara sjunga? Collagekören vill bli fler!

Collagekören är en blandad kör med mycket fokus på sceniskt uttryck. Vi arbetar utifrån noter, men sjunger alltid utantill på konsert. Vi arbetar ofta med kompmusiker och koreograf och sätter upp större föreställningar – senast har vi gjort en Karamellodikt föreställning i Eric Ericsonhallen och en musikalshow på Scala-teatern. Vi tar i från tårna och ger både publik och korister en upplevelse utöver det vanliga. Vi använder oss oftast av solister ur kören.

Vi söker dig som har körvana och ambition. God notläsning är ett plus men kan uppvägas av ett gott gehör eftersom vi också har MIDI-filer och inspelningar till stöd för dem som behöver dem.

Vi repeterar måndagar 18-21 nära Fridhemsplan och brukar göra en större konsert per termin plus några mindre med delar av repertoaren.

Inför hösten söker vi framför allt S1, T och B2, men vi tar gärna emot intresseanmälan även från andra stämmor.

Vår körledare sedan 2011 heter Malin Strömdahl-Sherman och är utbildad kördirigent och sångpedagog vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hon är också en av grundarna till den prisbelönta vokalgruppen Baravox.

För mer info om oss kontakta oss på info@collagekoren.se eller läs mer på vår hemsida www.collagekoren.se eller vår Youtube-kanal.