Utvecklas musikaliskt och ha kul med STOCKHOLM CITY VOICES

Vill du sjunga mer och har hög ambition för din musik? Vill du få nya vänner? Vill du ha superkul?
Stockholm City Voices söker nya sångerskor – kanske är det dig vi letar efter!
Kom på vår pre-audition den 3 januari 2020! Det är nu det händer!
 
Stockholm City Voices är en kvinnlig tävlingskör med ett 40-tal medlemmar som sjunger fyrstämmig a cappella på hög nivå. Förutom att vi tävlar internationellt i genren barbershop (i september kom vi åtta i barbershop-VM i New Orleans) sjunger vi även rock, pop, jazz, visor och julmusik. Våra luciakonserter är en årlig tradition!
 
Vi har hög musikalisk ambition och vi älskar det vi gör. Hos Stockholm City Voices får du möjlighet att gå på djupet med röstvård, sångteknik, sound, renhet i ackord och tolkning av arrangemang. Du får också kunskap i hur man fördjupar budskapet i sången med karaktär, kostym och koreografi. Dessutom har vi fantastiskt roligt tillsammans!
 
Nu söker vi kvinnor i alla röstregister som har höga ambitioner och som vill ta del av våra fortsatta utmaningar.
 
Vår nästa pre-audition är fredag den 3 januari. Då träffar du vår dirigent och medlemmar ur vår musikkommitté för att vi ska lära känna varandra och se om den här kören kan vara något för dig. Kontakta blimedlem@stockholmcityvoices.se för att anmäla dig dig till pre-audition.
 
Hör av dig om du behöver prata med om detta om det skulle hjälpa dig på traven att ta ett av ditt livs bästa och viktigaste beslut! VÄLKOMMEN
 
Välkommen!
www.stockholmcityvoices.se