The EntertainMen söker manliga sångare

Välkommen till gästkväll med The EntertainMen måndagen den 3 september, då vi slår upp dörrarna för gäster som har erfarenhet av att sjunga och vill ta nästa steg. Vi söker duktiga sångare som – precis som vi – älskar att sjunga och underhålla.

Vi tävlar bland världseliten i barbershop, underhåller på företagsevenemang och varje jul gör vi julkonsert tillsammans med vår systerkör Rönninge Show Chorus inför utsålda hus med nära 10000 människor i publiken. Många anser att det är just den här mixen som gör det så fantastiskt att sjunga i The EntertainMen i Stockholm.

Efter stor framgång vid årets VM-tävlingar i USA i juli och med en storslagen julkonsert framför oss i december kan du knappast välja ett bättre tillfälle att börja sjunga med oss. Vi är mer på gång än någonsin och kommer att skapa mycket härlig musik framöver.

Ta chansen! Mer information finns på det här Facebook-evenemanget! Anmäl dig gärna så vi vet mer säkert att du kommer. Än en gång välkommen! Vi ses och hörs!

Vill du få kontakt med medlemsansvarige, fyll i formuläret på vår hemsida, formuläret hittar du här!

PS. Kan du inte just den kvällen? Anmäl dig via formuläret på vår hemsida och kom en måndag så snart som möjligt, gärna redan från den 20 augusti. Alla våra repetitioner är öppna för besökare.