“The Choir est. by ABBA The Museum” söker nya sångare

Älskar du ABBA, att repetera intensivt, lägga ner mycket arbete och uppträda med ABBA:s underbara musik i olika former?!

The Choir est. by ABBA The Museum söker:
1 st sopran 2
1 st tenor 1
1 eller flera tenor 2
1 eller flera bas 2

The Choir est by ABBA The Museum bildades 2014 av ABBA The Museum för att fira att det var 40 år sedan Waterloo vann Eurovision Song Contest. Kören har sedan dess bl.a. uppträtt på ABBA The Museum, Tate Modern i London, Eurovisionvillage och Pride.

Du som söker en plats i kören ska (naturligtvis) brinna för ABBA, vara en säker sångare som kan hålla din stämma på egen hand, och vara van att röra dig koreografiskt. Att du behärskar notläsning är en merit. Du måste på egen hand snabbt kunna lära dig både koreografier och stämmor. Kören repeterar på torsdagar kl 18-21 i Stockholm. Du bör redan nu veta att du kan medverka under torsdagarna i vår, då kören ställer höga krav på närvaro. Den första terminen i The Choir är en provtermin för nya sångare. Efter en termin tas beslut på om provplatsen övergår till en fast plats i The Choir. Vi vill att du tänker dig en plats i kören på längre sikt, då vi vill kunna växa och utvecklas tillsammans.

Mer info om oss kan du hitta på www.thechoir.se och www.facebook.com/thechoir.se

Vill du söka till kören? Skicka ett mail till hanna.larsson@thechoir.se med musikaliskt CV och personligt brev senast den 12/2. Ange tydligt i mailet på vilken nivå du behärskar notläsning. Den som kallas kommer att få ett mail med instruktioner om vad som ska förberedas.

Välkommen med din ansökan!

PS. Sjunger du en annan stämma? Då är det bra för oss att veta att du finns! Skicka gärna en presentation till oss ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + sixteen =