Stockholm City Voices söker duktiga sångerskor

Är det dig vi letar efter?

Välkommen på gästkväll i Årsta, Folkets Hus, onsdagen den 25 augusti!

Stockholm City Voices är en kvinnlig tävlingskör med ett 40-tal medlemmar som sjunger fyrstämmig a cappella på hög nivå. Förutom att vi tävlar internationellt i genren barbershop och vid ett flertal tillfällen placerat oss högt i barbershop-VM, nu senast en åttondeplats vid VM i New Orleans 2019, sjunger vi även rock, pop, jazz, visor och julmusik. Våra luciakonserter är årlig tradition.

Vi repar onsdagar 18.30-21.30 i Årsta Folkets Hus.

Vi har en hög musikaliska ambition och älskar det vi gör! Hos oss får du möjlighet att gå på djupet med röstvård, sångteknik, sound, renhet i ackord och tolkning av arrangemang. Du får också kunskap i hur man fördjupar budskapet i sången med karaktär, kostym och koreografi. Dessutom har vi fantastiskt roligt tillsammans!

Nu söker vi kvinnor i alla röstregister som har höga ambitioner och vill ta del av våra fortsatta utmaningar. Vi har ögonen lite extra öppna för sångerskor i det låga registret som gillar att sjunga melodiöst.

Kontakta blimedlem@stockholmcityvoices.se PÅ FÖRHAND för att anmäla dig till pre-audition som kan ske vid ett tidigare tillfälle än gästkvällen, och för att få mer information.

OBS! Platsen kan komma att ändras. Se detta event för eventuella uppdateringar.

Vi ses!