Sjung med The EntertainMen!

Välkommen till gästkväll med The EntertainMen måndagen den 29 augusti, då vi slår upp dörrarna till Årsta Teater för gäster som har erfarenhet av att sjunga och vill ta nästa steg. Vi söker duktiga manliga sångare som – precis som vi – älskar att sjunga och underhålla.

Vi tävlar bland världseliten i barbershop, underhåller på företagsfester och varje jul gör vi julkonserten Stjärnjul inför utsålda hus med över 8000 människor i publiken. Många anser att det är just den här mixen som gör det så fantastiskt att sjunga i The EntertainMen.

De närmaste 2-3 åren bjuder på fantastiska upplevelser och ambitiösa målsättningar: Storslagna julkonserter, spännande och lärorika nordiska mästerskapstävlingar, EM i England hösten 2017 och VM i USA sommaren 2018.

Ta chansen! Ange på Facebook att du kommer på vårt evenemang Gästkväll – sjung med oss! och anmäl dig gärna även via formuläret på vår hemsida så vi vet mer säkert att du kommer och vem du är. Har du frågor är du välkommen att maila vår medlemsansvarige Helge Nyman.

Än en gång välkommen! Vi ses och hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 2 =