Maria Magdalena Kammarkör söker tenorer och basar

Maria Magdalena Kammarkör består av 35 sångare med hög musikalisk nivå. Kören leds av Mats Nilsson, en av Sveriges främsta dirigenter, som förutom arbetet med MMKK och Maria Magdalena Vokalensemble, är verksam som lektor i kördirigering vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Kören har sin hemvist på Södermalm och gör varje år två större produktioner med orkestrar som Svenska Barockorkestern och ensembler ur Radiosymfonikerna. Därutöver gör vi ett antal a cappellakonserter och en väldigt uppskattad och välbesökt julkonsert.

Under våren 2017 kommer vi att åka på turné till England. En annan av årets höjdpunkter är festkonserten i samband med återinvigningen av den nyrenoverade S:ta Maria Magdalena kyrka.

Vi repeterar på torsdagar 18.30-21.15. För att anmäla intresse och för ytterligare information om provsjungningar, maila körens sekreterare, Henrik Jonsson Linton, hln@cfmoller.com eller info@mmkk.org.

Besök gärna vår Facebooksida och lyssna på vår senaste skiva, Rosa Mystica, https://open.spotify.com/album/5say9uz8mOfEKFpe2X0HHD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =