Körledare sökes till Vasastans körakademi ht 2019

Vasastans körakademi består av 4 körer och är under ny utvecklingsfas och behöver därför nu en körledare till som kan vara med och bygga upp och utveckla körakademien.
Vasastans körakademi fyller 10 år 2020.
Som körledare i Vasastans körakademi kommer du att få jobba med körer med olika musikalisk inriktning på olika nivåer från lite körvana till avancerade körsångare. Körernas storlek är från 20-60 sångare och åldern är från 18-65 år.
Du kommer att jobba 14 veckor per termin. Terminerna startar första veckan i september och februari. Repetitionerna hålls i Viktor Rydbergs gymnasium vid Odenplan på kvällstid kl. 19.00-21.00. Kursen avslutas med en konsert på Musikaliska. På konserten kommer du att dirigera kör/körerna med ackompanjemang av Stockholm Musical Orchestra som består av professionella musiker.

Du som söker är högskoleutbildad eller motsvarande eller under utbildning. Du bör också ha erfarenhet av att leda kör eller ensemble och behärska både noter och ackordspel. Som körledare vill du inspirera och skapa sånglust i kören samtidigt som du är målinriktad.
Din personlighet är lika viktig som din musikaliska kompetens. För rätt körledare finns det möjlighet till fortsatt anställning tillsvidare. Lön efter överenskommelse. Du ska ha F-skatt eller fakturera med F-skatt.

Om du tycker att det här låter som en rolig utmaning och vill engagera dig helhjärtat är du välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 2019-09-02.

Ansök här »