Är du Järfälla Kammarkörs nya körledare/dirigent?

Järfälla Kammarkör grundades 1973 och drivs som en oberoende ideell förening. Vi är en blandad kör med ca 30 korister i blandade åldrar som älskar att sjunga men som också ser körsången som en rolig social aktivitet. Repertoaren är bred och vi arbetar gärna med all slags musik, allt från klassisk-, kyrko- till populärmusik. Det är blandningen kören uppskattar och olika samarbeten med andra körer, musikgrupper, sångare och orkestrar är också något som vi gillar. Vi är nyfikna på musikaliska utmaningar och upplevelser och strävar efter ständig utveckling.

Vi genomför vanligtvis ca tre konserter per år och en av höjdpunkterna på sistone var när vi i december 2016 hade den stora äran att framföra ett traditionellt luciatåg i The Minster of York i England, norra Europas största katedral.

Kören har en väl fungerande styrelse och en god ekonomi.

Vi repeterar i Vattmyraskolan, Jakobsberg på torsdagar mellan kl 19.00-21.30.

Efter tio år med samma dirigent söker nu kören nya utmaningar. Fr o m januari 2019 söker vi dig som kan inspirera vår sångglädje och utveckla vår sångteknik. Vi ser att du har erfarenhet och/eller relevant utbildning för uppdraget. Du bör kunna spela piano tillräckligt för att kunna kompa på repetitionerna. Vid konserter engagerar vi vid behov en pianist. Du bör vara en god pedagog, ha ett tydligt ledarskap, vara lyhörd samt ha lätt för att kommunicera. Du har det övergripande konstnärliga ledarskapet, utformar vår repertoar tillsammans med körens programråd, leder repetitionerna och dirigerar kören vid konserter.

Kontakta gärna Ammi Alverås Lovén på 076-8125921 under kvällstid och/eller skicka ett mail till styrelsen@jarfallakammarkor.com där du kort berättar om dig själv, dina erfarenheter och visioner så hör vi av oss så snart vi kan.

Du kan läsa mer om kören på jarfallakammarkor.com