Körledare till Växjös ”goaste kör” – Blandad Konfekt

Drivs du av att vara en del i ett sammanhang där människor växer tillsammans genom körsång? Då kanske du är rätt person för att leda och utveckla vår kör.

Blandad Konfekt är en kör från Växjö med drygt 30 år på nacken som består av ett 50-tal blandade sångare, i blandade åldrar, med blandade erfarenheter och stilar som tycker det är otroligt roligt att sjunga tillsammans och förmedla vår sångglädje och härliga gemenskap till publiken.

Vår repertoar är också en blandad konfekt med allt från rock till visor, från musikal till sakralt och från pop till julsånger. Vi håller varje år egna konserter där vårt flaggskepp sedan 2005 varit i salongsform med sång, mat och dryck – en helkväll med musikframträdanden av kören i alla former.

Som körledare ser vi att du har ansvaret för instudering och dirigering  av kören. Du ansvarar också för arbetet med framtagning av repertoar och anskaffning av arrangemang för våra framträdanden men har  till din hjälp representanter ifrån styrelsen och kören. Styrelsen är också konstituerad i roller med ansvar för ceremoni, kommunikation & marknad, facilitet & events, ekonomi och administration.

Vi ser helst att du ansluter som körledare nu till hösten 2019 men är öppna för diskussioner om en infasning eller senareläggning. Vi övar på torsdagar mellan klockan 19.00-21.30.

För att höra hur vi låter finns smakprov på vår hemsida.

Mer information om tjänsten får du av ordförande Tom Svaleklev.
tom@svaleklev.se
0762-138 007