Kören Aquarello söker ny körledare

Kören Aquarello i Landskrona behöver en ny körledare till terminsstarten i augusti 2021.

Vår kära körledare Stine Skaarup som lett oss i 13 fantastiska år har nu efter ett väldigt speciellt körår (pandemiskt skitår) börjat fundera på andra drömmar som väntar på att uppfyllas.

Om oss
Kören Aquarello är ett aktivt gäng som gärna träffas även utanför repetitionslokalen för trevliga sammansvetsande aktiviteter, körläger och körresor. Vi är en blandad SATB kör med ca 35 medlemmar som övar varje onsdagskväll i Landskrona.

Vi har en bred repertoar som följer årstiderna och vi framträder ofta i samband med lokala arrangemang i Landskrona med omnejd. Utöver det åker vi gärna på sångarstämmor både i Sverige och grannländerna.

Mycket mer om oss och vilka vi är finns att se, läsa om och lyssna på, på vår hemsida Aquarello.se. Läs då gärna vår körledares kärleksförklaring till kören.

 

 Vem är då vår nya körledare?
Du är en musikalisk, pedagogisk ledare som driver vår utveckling framåt, duktig pianist, dirigent och kapellmästare. Någon form av musikutbildning eller erfarenhet av körledning är meriterande.
Finner vi att det funkar ser vi fram emot ett mångårigt samarbete.

Tveka inte att kontakta vår ordförande Liselotte på 0735-41 29 76 eller liselotte4@bahnhof.se eller vår nuvarande körledare Stine på skaarupstine@hotmail.com.