Gästrike-Hälsinge Nationskör söker ny dirigent!

Uppsalas roligaste nationskör söker ny dirigent från och med hösten/vintern 2019!

Gästrike-Hälsinge Nationskör, aka GH-Kören, är en blandkör i Uppsala på runt 45 medlemmar, tillhörande Gästrike-Hälsinge Nation. Vi har en blandad repertoar med allt från klassiska körsånger till filmmusik och arrangemang av mer moderna låtar. Sångvanan inom kören är blandad och vi tillämpar inga intagningsprov, men strävar ändå efter att ständigt utvecklas musikaliskt och att hålla en bra nivå. Vi repar en gång i veckan, framträder på olika gasquer och middagar och sätter upp egna jul- och vårkonserter. Körens arbete leds av styrelsen, som kan ge stort stöd till dirigenten i dennes arbete.

Vi söker dig som vill utvecklas musikaliskt tillsammans med oss, som vill testa något nytt och samtidigt ha väldigt roligt – för att vara med i en nationskör innebär också att man är med i den bästa delen av Uppsalas nationsliv! Utöver alla framträdanden ingår även körhelger, egna sittningar och den veckoliga körölen.

Tidigare arbete som körledare är inte ett krav men är meriterande. Tillträde enligt avtal, men gärna så snart som möjligt. Arvode utgår.

Vill du söka? Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig! För mer information, kontakta ordförande Gustaf Westin på chef@gh-koren.se.

Vår hemsida »