Roligaste kören söker tenorer och basar

Är du en kille som gillar att sjunga? Eller har du tenor-/basröst och vill göra något kul och lagom avancerat ihop med andra?
Då kan du gå med i kören Corus Acusticus och få ett fint och mysigt litet rep serverat varje onsdag!

Vår körledare, Louise Wanselius, är bl a sångpedagog, musiklärare, artist och folkmusiker, och väldigt duktig och uppskattad. I grunden är Corus en studentkör under SAKS, men även arbetande och studenter från andra institutioner är välkomna.
Parallellt med sången roar vi oss med att basta, ta en öl och ha sittningar. En gång per termin har vi också ett helmysigt läger i skogen. Repertoaren ser lite olika ut från termin till termin, men den brukar innehålla dryckesvisor, modernare låtar, folkliga melodier och ibland någon form av filmmusik. Vi repar på Villa Medici, onsdagar kl 19-21 med frivillig kaffe och macka en halvtimme innan.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor! Föranmälan krävs då vi har ett enklare intagningsprov. Skriv till oss på facebook eller maila oss: corus@saks.gu.se.

Väl mött! /Corus

PS. På grund av många sökande till sopran-och-alt-stämmorna har vi tyvärr en begränsad möjlighet att ta emot fler, men du kan alltid maila och kolla läget 🙂 DS.