Kören Corus Acusticus söker nya medlemmar!

Corus Acusticus: Sahlgrenska akademins studentkör söker nya medlemmar! Nu har du chansen att bli en av oss! ☺️ Vi söker framförallt tenorer och basar till hösten! 🗣🎶 Länk till eventet hittar du HÄR.

Vår körledare, Louise Wanselius, är bl.a. sångpedagog, musiklärare, artist och folkmusiker – väldigt duktig och uppskattad.

I grunden är Corus Acusticus en studentkör under Sahlgrenska Akademins studentkår SAKS, men även arbetande och studenter från andra institutioner är välkomna. Så du behöver ej vara student!

Låter det intressant? Hör av dig till oss! Vi vill sjunga med dig! ✨

Vi kommer ha provsjunging den 4:e och 11:e september! (Det är först till kvarn på platserna för att få provsjunga). Du kommer blir tilldelad en individuell tid, går ej att välja dag själv!

Du kan redan nu anmäla ditt intresse genom att mejla corus@saks.gu.se. Viktigt att du skriver vilken stämma du söker till! Om du undrar något, hör av dig på DM eller skriv en kommentar!

Ps: Vi repar i vanliga fall i Centrala Göteborg i Sahlgrenska akademins kårhus: Högåsplatsen 6 Göteborg men pga inspark har vi intag i en extern lokal! Information om denna får du vid anmälan.