Operakör söker tenorer och basar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
opera på Skäret

I Kopparberg finns ett gammalt virkesmagasin med unik akustik som om somrarna fungerar som operahus. Opera på Skäret har varje sommar sedan år 2004 satt upp operor som Carmen, La Boheme, Aïda och Barberaren i Sevilla, och denna sommar ger de Verdis Otello.
Nu söker de fler tenorer och basar till årets operakör. Operakören brukar bestå av allt från amatörer som kan hålla ton till studerande vid operahögskolan i ett åldersspann mellan ca 16-70 år.

Det finns tyvärr ingen annan ekonomisk ersättning än reseersättning, men du får boende i Kopparberg. Opera på Skäret äger ett hyreshus där kören och orkestern bor. Det blir en hel del av sommaren spenderad uppe i Kopparberg, ett minne för livet och många nya vänner. Förutom att sjunga hinner man också med att fiska, bada, gå i skogen, festa och ta sånglektioner om man vill.
Att vara med i operakören innebär att du får stå på scen med världsstjärnor, vara med om ett intressant instuderingsarbete, tio föreställningar och intressanta föreläsningar. Deltagandet genererar dessutom 7,5 högskolepoäng vid Musikhögskolan på Örebro Universitet, och så får du njuta av den storslagna naturen i Bergslagen.

Kontakta producenten Anna-Carin Niclasson, telefon 072-350 48 18, e-post anna-carin@operapaskaret.se om du är intresserad.

opera_pa_skaret-ladan
Konsertladan sedd från scenen
kören
Så här snygg scenkostym kan kören få ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − four =